PwC Innovation Lab

Victoria Island, Nigeria
Video © Spacefinish
Photo © Spacefinish
Photo © Spacefinish
Photo © Spacefinish
Photo © Spacefinish
Photo © Spacefinish
Arquitectos
Spacefinish
Localização
Victoria Island, Nigeria
Ano
2019
Cliente
PwC

PwC aimed to transition into developing technology solutions for clients. The company required an environment conducive to co-creation with industry players and attractive to top talent.

Projetos relacionados

  • Passerelle Raststätte Werdenberg
    Walter Bieler AG
  • Mensa Berufsschule Ziegelbrücke
    Soliman Zurkirchen Architekten
  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS

Outros projetos por Spacefinish

SpaceNXT
Nigeria
Meta (Facebook) Lagos Headoffice
Nigeria